300 partits a la Champions League d’handbol valen un títol

300 partits a la Champions League d’handbol valen un títol

La final de la Champions 2014/15 serà el partit 300 del Barça d’handbol a la màxima competició europea

Diumenge a les 18 hores l’handbol blaugrana viurà el seu partit número 300 a la Copa d’Europa d’handbol, però no és un partit qualsevol. És la final de la VELUX EHF Champions League, duel en què els blaugranes buscaran la novena Champions del seu palmarès. El rival serà el Veszprem, que va superar el Kiel per 27 a 31 a la segona semifinal.

La novena, a tocar

El Barça d’handbol arriba a la gran final de la VELUX EHF Champions League després de superar per 33 a 28 el KS Kielce a les semifinals. Els blaugranes jugaran la tretzena final de la Copa d’Europa de la seva història i la quarta en les seves cinc aparicions a la Final a Quatre.

Xavi Pascual té tota la plantilla a la seva disposició, a excepció del lesionat Saubich. En l'aspecte físic, la semifinal davant el Kielce no ha suposat cap gran molèstia extra per als jugadors blaugrana, que podran afrontar la final amb garanties.

Aquesta serà la primera final de Champions que el Barça d’handbol jugui davant el Veszprem, tot i que la temporada passada catalans i hongaresos van protagonitzar el tercer i el quart lloc de la Final Four, amb triomf blaugrana per 26 a 25.

Un rival amb color blaugrana

Tot i que la vestimenta dels hongaresos sol ser de color vermell, el Veszprem té un color netament blaugrana. Començant pel seu entrenador, Antonio Carlos Ortega, exjugador blaugrana a l’època del Dream Team.

L’experiència d’Ortega a la banqueta té la continuació a la pista de qui va ser capità del FC Barcelona. Laszlo Nagy, ara al Veszprem, comanda l’atac dels hongaresos, que també compten a les seves files amb un altre exblaugrana, Cristian Ugalde.

Però, a més de l’empremta blaugrana, homes com Chema Rodríguez, Nilsson i Ilic, acompanyats de Mikler i Alilovic a la porteria, fan dels de Veszprem un clar candidat a aixecar el braç amb la pilota que dóna forma al trofeu de la Velux EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut