Actes penyístics abans d’una victòria crucial

Actes penyístics abans d’una victòria crucial

A banda del Plenari del Consell de Penyes, es va inaugurar un escut i es va presentar un cartell de trobada

Aquest dissabte durant el matí es va celebrar la sessió plenària del Consell de Penyes del FC Barcelona. A més, també es va inaugurar un escut i es va presentar un cartell de trobada, durant les hores prèvies al Barça – Reial Societat.

La rampa nord del Lateral va ser on la Penya Blaugrana d’Alcàsser L’Horta Sud va descobrir el seu emblema. El directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta va fer els honors juntament amb Leopoldo Hernández, president de la penya, davant d’uns vint barcelonistes desplaçats des de València.

Tot seguit, a l’Oficina d’Atenció a les Penyes, es va presentar el cartell de la XVI Trobada de Penyes Barcelonistes de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf, que tindrà lloc del 12 al 14 de juny a Vilafranca del Penedès. Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, va rebre Josep M. Marquès, president de la Penya Barcelonista Vilafranca del Penedès i Comarca, que anava acompanyat del president de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Anoia, Penedès i Garraf, Jordi Abellán.

La jornada va sortir rodona, amb una nova victòria dels blaugranes davant la Reial Societat, i que acosta una mica més els de Luis Enrique cap al títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut