Les Penyes es reuneixen a Berlín

Les Penyes es reuneixen a Berlín

La Penya Berlín Culé va exercir d’amfitriona en el sopar previ a la final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el Barça

El directiu responsable de l’Àrea de Penyes, Pau Vilanova; el directiu en cap de la Comissió de Penyes del FC Barcelona, Josep Maria Barnils; el Síndic del Soci, Joan Manuel Trayter, i el Síndic de Penyes, Ramon Termes, van presidir aquest divendres al vespre el sopar de Penyes Barcelonistes a Berlín, organitzat per la Penya Barcelonista Berlín Culé, que assumeix el paper de penya amfitriona de la final de la Champions 2015.

El sopar previ a la final, que es va celebrar en un restaurant proper a la porta de Brandenburg i a l’espai ocupat per la UEFA Champions Festival, va congregar uns 250 comensals, i també hi va ser present el president de la penya berlinesa, Bernat Tàpias, entre altres penyistes, seguidors i representants del club blaugrana.

S’hi pot seguir la final

La Penya Barcelonista Berlín Culé es va començar a gestar l’any 1997 per sis aficionats alemanys que es van sentir atrets pels partits del Barça. En els anys següents l’activitat de la penya va anar baixant en deixar la ciutat alguns dels seus fundadors, però el 2003, un nou grup de seguidors catalans que vivien a Berlín van recuperar la Penya, i a través d’un blog van anar agafant nous adeptes.

Per seguir la final, la penya ha preparat a la seva seu (Kino Zukunft, Laskerstrasse 5) diferents espais per seguir el partit a través de les pantalles instal·lades. Els organitzadors esperen la presència d’uns 600 seguidors, tenint en compte l’aforament limitat de l’espai. Les portes de la seu s’obriran a les 17.00 h i el preu de l’entrada és de 10 € amb dues begudes incloses (www.pbbc.de).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut