La PB Berlín Culé, amfitriona de l’afició del Barça

La PB Berlín Culé, amfitriona de l’afició del Barça

El divendres 5 de juny organitzaran un sopar en què tots aquells seguidors desplaçats que hi vulguin assistir poden fer-ho amb una inscripció prèvia

Berlín espera el Barça i els seus socis i penyistes. I, com no podia ser d’una altra manera, la penya local, la Penya Barcelonista Berlín Culé, els donarà la benvinguda i farà d’amfitriona a la capital alemanya. És per això que ha preparat un sopar el 5 de juny, dia abans de la gran final amb la Juventus a l’Estadi Olímpic.

El sopar començarà a les 19 h i se celebrarà al restaurant Hopfingerbräu im Palais, al carrer Ebertstraße, número 24. Aquest restaurant està just a tocar de la mítica porta de Brandenburg, símbol de Berlín i indret on estarà instal·lada la UEFA Champions Festival.

Per assistir al sopar organitzat per la Penya Barcelonista Berlín Culé cal inscriure-s’hi prèviament abans del 3 de juny. El preu és de 25 € per persona, i la inscripció es pot dur a terme via formulari al web de la penya, www.pbbc.de. Les places són limitades a causa de l’aforament de la sala. A més, també hi ha una adreça de correu electrònic per a qualsevol mena de dubte (ticket@pbbc.de).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut