Marc Carmona: “Podem decidir-ho a casa”

Marc Carmona: “Podem decidir-ho a casa”

Els blaugranes es juguen ser o no ser en el tercer partit de les semis de la LNFS

Marc Carmona i Bateria han estat els encarregats de parlar abans de l’entrenament per tractar sobre el tercer i definitiu partit de les semifinals de la LNFS que el FC Barcelona jugarà davant d’ElPozo Múrcia.

Factor Palau

El fet que el tercer partit es jugui al Palau Blaugrana és un factor molt important que té en compte el tècnic barcelonista: “Hem estat lluitant durant 9 mesos a la Lliga regular per gaudir d’aquest avantatge de camp, l’any passat ho vam patir al revés i va ser decisiu, però tot i que venim d’un resultat decebedor som conscients que podem decidir-ho a casa”, ha declarat Carmona. El preparador culer també ha volgut afegir: “Demà tornarem a viure un partit difícil, estressant, angoixant, però esperem que el fet de jugar a casa ens ajudi”.

Per la seva banda, Bateria pensa igual que el seu entrenador i ha manifestat: “Hem treballat per poder definir la sèrie a casa i tenim una gran oportunitat de poder decidir al costat dels nostres aficionats. No hi ha una manera millor de poder passar a la final que al costat del nostre públic”.

Confiats en la victòria

Per als dos equips és un partit de caixa o faixa però els blaugranes es troben confiats d’haver-se de jugar aquest matx al Palau i davant dels seus aficionats. “El partit de Múrcia no ens ha d’afectar més del que representa, hem de tenir una visió més global, ja que pot passar que perdis a Múrcia, però el que és important és que fem bé les coses demà per fer valer el factor pista”, ha afirmat Carmona.

L’exemple que cal seguir el partit del Palau

Aquest serà el tercer partit de les semis i després d’analitzar cadascun dels enfrontaments, Marc Carmona creu que si el Barça vol guanyar haurà de jugar com va passar en el primer partit de la sèrie. “Encaixar dos gols a Múrcia no està malament, però no vam ser capaços de ser efectius en atac, cosa que sí que va passar al Palau. Hem d’intentar estar més en la línia del partit del Palau i cometre poques errades i no com a Múrcia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut