El Club aconsella comprovar que es garanteix el trasllat de l’aeroport a la Berlín

El Club aconsella comprovar que es garanteix el trasllat de l’aeroport a la Berlín

No hi ha cap servei públic de transport que connecti l’Exhibition Center de l’aeroport de Schoenefeld amb el centre de la ciutat de Berlin

Tots els aficionats que viatgin el dissabte 6 de juny amb un vol xàrter, tant si ho fan a través d’FCBViatges com amb una altra agència de viatges, arribaran a l’Exhibition Center de l’aeroport de Schoenefeld, que s’habilitarà exclusivament per a l’ocasió com si fos una terminal de l’aeroport per oferir aquest servei als seguidors del Barça. Ara bé, no hi ha cap servei públic que connecti l’Exhibition Center i la ciutat de Berlín, ni tan sols amb la terminal de l’aeroport de Schoenefeld.

Per això és important que tots aquells aficionats que viatgin el mateix dia del partit comprovin que el viatge que han contractat tingui inclòs dins el paquet l’avió xàrter i els trasllats en autobús per evitar problemes de mobilitat un cop s’hagi aterrat a Berlín i també per tornar a l’aeroport després del partit. Per aquest motiu, el Club recomana a tots els seguidors que s’assegurin que el seu viatge inclogui el servei de trasllat entre l’aeroport i la ciutat.

ALTRES VIATGES

En autocar
Els autocars (autobusos de llarg recorregut) tenen sortida i arribada a la ZOB (Estació Central d’Autobusos). A només 400 metres hi ha les estacions de Kaiserdamm o Messe Nord / ICC S-Bahn S i U-Bahn U (tren urbà i metro). Més informació a www.iob-berlin.de.

En tren
La Hauptbahnhof (Estació Central) de Berlín, l’estació d’interconnexió més moderna d’Europa, és al centre de la ciutat. Està connectada amb S-Bahn (trens urbans) S i la línia d’autobús TXL B.
Més informació a www.bahn.com.

En cotxe
Els aficionats que viatgin en cotxe han de tenir en compte que el centre de Berlín és una zona ambiental protegida. Tots els vehicles que circulen dins l’anell de S-Bahn han de dur l’adhesiu apropiat. Més informació a www.visitberlin.de/es/zona-ambiental-protegida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut