O tot o res

O tot o res

Els blaugranes es juguen el pas a la final davant d’ElPozo Múrcia

El Barça de futbol sala jugarà dimecres a partir de les 21 h (Teledeporte i Esport3) el tercer i definitiu de les semifinals de la LNFS. Qui guanyi passarà a la final que l’enfrontarà a l’Inter Movistar, que es va classificar després d’eliminar el Palma Futsal.

Recuperar les sensacions

Aquesta serà la quarta vegada que els dos equips es vegin les cares aquesta temporada amb un balanç de dues victòries, un empat i una derrota favorable als blaugranes. El tècnic culer destacava que el més important per als interessos barcelonistes serà mirar de repetir el partit que van jugar al Palau corresponent al primer partit de les semis, on el resultat va finalitzar en 5-2, no tant pel resultat com per la intensitat defensiva i l’encert de cara a porteria.

Amb avantatge de camp

L’equip és conscient que no té cap altra oportunitat i l’única possibilitat és guanyar els murcians per jugar la final de la Lliga. A la roda de premsa prèvia al partit, tant Marc Carmona com el brasiler Bateria van destacar el fet d’haver treballat tota la temporada per tenir l’avantatge de camp i poder decidir el xoc davant dels seus aficionats. A diferència de la temporada passada, els blaugranes es jugaran ser o no ser al Palau. L’any anterior, el Barça va finalitzar tercer la temporada regular i va haver-se de jugar el partit de desempat a Múrcia i els murcians van fer valer el factor camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut