Edu Lamas: “Estic molt content d’arribar al millor club del món”

Edu Lamas: “Estic molt content d’arribar al millor club del món”

“Malgrat la seva joventut, incorporem un jugador expert a l’OK Lliga i un dels millors defensors que hi ha a Europa”, ha explicat Ricard Muñoz

Edu Lamas ha viscut aquest dijous el seu primer dia com a blaugrana. En la seva presentació davant la premsa, el defensa s’ha mostrat “molt content per arribar al millor club del món”. “Vaig valorar la meva oferta i vaig creure que era un pas endavant, un repte. Espero gaudir dels meus nous companys”, ha afegit.

La nova incorporació està preparant el Mundial amb la selecció espanyola i es defineix a si mateix com “un defensa interior” que aporta “equilibri en el joc”. Amb 24 anys, Lamas arriba procedent del Liceo, el club on ha jugat tota la vida –a excepció d’una cessió al Cerceda– i del qual el seu pare és el president: “Ha estat una decisió difícil de prendre després d’estar molts anys al Liceo, el club de casa meva. El meu pare em va dir que endavant i, com a president, suposo que li va fer llàstima que marxés de l’equip que m’ha format com a jugador”.

Ricard Muñoz: "Tindrem una plantilla equilibrada, amb jugadors amb ganes d’aconseguir èxits i títols"

L’entrenador Ricard Muñoz ha expressat: “Malgrat la seva joventut, incorporem un jugador expert a l’OK Lliga, acostumat a jugar amb l’exigència que implica el Liceo”. El tècnic blaugrana ha qualificat Edu Lamas com “un dels millors defensors que hi ha a Europa”. “Ens donarà molt equilibri gràcies als seus bons recursos tècnics i al bon xut a mitjana distància”, ha assegurat.

Després de les arribades de Xavi Costa, Lucas Ordóñez i Edu Lamas, Ricard Muñoz dóna la plantilla per tancada. “Fa dues temporades vam fer una aposta important per un bloc de jugadors i el temps ens ha donat la raó, però ara ha arribat el moment de fer una transformació progressiva i crec que tindrem una plantilla equilibrada, amb jugadors amb ganes d’aconseguir èxits i títols”, ha conclòs Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut