Local

Els jugadors del Barça participen en el llançament de la nova ampolla de Coca-Cola

Els integrants de la plantilla han signat tres exemplars de l’ampolla: una per al Museu Coca-Cola i dues que se sortejaran entre els seguidors del Barça i Coca-Cola a les xarxes socials

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona han rebut aquesta setmana una edició limitada de la nova ampolla que Coca-Cola llançarà a l’estat espanyol amb motiu del centenari del seu mític envàs. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els futbolistes blaugrana han signat tres exemplars d’aquesta primera edició limitada de la nova ampolla: una per al Museu de Coca-Cola i dues que se sortejaran a les xarxes socials entre els seguidors del Barça, per una banda, i de la multinacional nord-americana, per l’altra.

Es tracta d’una iniciativa que forma part del llançament exclusiu a l’estat de la nova ampolla de vidre de Coca-Cola, que pretén distribuir més de 180 milions d’unitats entre més de 200.000 hostalers. Amb motiu d’aquesta promoció, tots els futbolistes dels clubs de Primera i Segona Divisió rebran aquesta edició, que recupera els elements més icònics del disseny de l’ampolla original en la seva forma, simplicitat i logotip, però amb un toc més futurista. Una aposta innovadora, dissenyada per un equip espanyol, que s’inspira en el model original del 1915.

Més notícies aquí