Asensi presenta la seva autobiografia a l’Agrupació Barça Jugadors

Asensi presenta la seva autobiografia a l’Agrupació Barça Jugadors

L’acte ha comptat amb la presència del capità Xavi Hernández i la de companys de l’exfutbolista blaugrana com Carles Rexach i Salvador Sadurní, entre d’altres

“Era un jugador complet, i amb tots els entrenadors va ser un home indiscutible”. Així ha descrit Carles Rexach el seu excompany Juan Manuel Asensi, que ha presentat el seu llibre autobiogràfic Asensi. Papá, misión cumplida. No hice el ridículo a la seu de l’Agrupació Barça Jugadors. Escrit pel periodista Toni Cabot, l’obra repassa la trajectòria de l’exfutbolista alacantí, que va defensar la samarreta del FC Barcelona durant 11 temporades.

L’acte ha comptat amb  la presència destacada del futbolista del primer equip Xavi Hernández, que va tenir-lo com a primer entrenador al futbol base blaugrana. El pare del capità Joaquim Hernández, també present a l’acte, ha explicat la transcendència d’Asensi pel seu fill, amb qui va fer els primers passos d’una brillant carrera al FC Barcelona.

A la presentació, conduïda pel periodista esportiu Quique Guasch, també hi ha participat l’autor del llibre Toni Cabot, els exfutbolistes Salvador Sadurní i Carles Rexach, el president de l’Agrupació Barça Jugadors Ramon Alfonseda i el directiu del FC Barcelona Silvio Elías, responsable de la relació entre el Club i l’Agrupació.  

Salvador Sadurní, que va coincidir amb Asensi durant sis temporades al Camp Nou, ha recordat que el migcampista alacantí només va necessitar tres anys per guanyar la Lliga, mentre que ell va haver d’esperar-ne 14. Per altra banda el directiu Silvio Elías ha volgut a agrair-li la seva contribució a la història del Club i el carisma que va despertar entre els aficionats culers, mentre que Ramon Alfonseda ha desvelat algun dels records dels Jocs Olímpics de Mèxic 1968, on va compartir habitació amb Asensi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut