Huertas: “Arribem en el millor moment de la temporada”

Huertas: “Arribem en el millor moment de la temporada”

Els jugadors del Barça han manifestat bones sensacions abans de l’inici de la sèrie de semifinals de la Lliga Endesa davant l’Unicaja

Aquest divendres comencen al Palau les semifinals de la Lliga Endesa entre el Barça i l’Unicaja. Els jugadors culers es mostraven optimistes abans d’iniciar la sèrie. Marcelinho Huertas, Maciej Lamper i Brad Oleson han parlat davant dels mitjans aquest dijous al matí. Aquestes són les seves declaracions:

Huertas

“Arribem en el millor moment de la temporada, estem bé i esperem seguir en aquesta dinàmica. Ara en el play-off hi ha diferents ajustos, ells tenen més a guanyar que a perdre, a diferència de nosaltres. En el seu final de temporada es van deixar un parell de partits i el fet de ser segons ens ha donat aquest avantatge de camp”.

“Serà una sèrie molt dura, és un equip físicament molt fort, que castiga i cal preparar-se bé, no ens podem refiar del nostre bon moment. Hem de saber les nostres possibilitats i sobretot respectar l’Unicaja. És una semifinal de l’ACB i ells també voldran arribar a la final, no ens hem de preocupar del que pensen, hem d’estar preparats per a qualsevol guió de partit”.

“Toolson és una amenaça molt fiable des de l’exterior. Sortint de bloqueig, després de bot..., hem d’estar pendents d’ell però també dels altres, treuen punts de segones opcions, Granger està a un gran nivell, Vázquez que sempre ho fa bé..., caldrà estar atents”.

"Ells a la primera volta eren els primers de la taula i ells saben que jugar l’Eurolliga els pot dependre d’arribar a la final. Nosaltres volem jugar una altra final per intentar guanyar. Hem de tenir la mentalitat correcta, encara que es pugui perdre a casa pots guanyar una eliminatòria”.

Lampe

“La recta final de la competició està sent molt bona, com es va demostrar en els quarts de final contra el Joventut. Estem entrenant-nos bé i amb moltes ganes de jugar contra l’Unicaja”.

“L’Unicaja ha tingut una temporada molt bona, han estat a dalt, és un equip molt complet i que si et relaxes et poden ‘matar’. Haurem de fer un gran esforç en els rebots perquè poden entrar en el partit i guanyar-nos i cal estar preparats per enfrontar-nos a un rival molt bo”.

“Sí, els hem guanyat tres vegades però això és el play-off i tenen molta il·lusió, ganes de guanyar-nos. En atac no els podem donar dues opcions, el rebot defensiu l’hem de controlar perquè van molt forts al rebot”.

“El públic del Palau ens ajudarà, ens trobem còmodes jugant a casa i per això hem lluitat. Només pensem en com guanyar-los, cal estar mentalment molt preparats i forts”.

Oleson

“Tenir avantatge de pista era un objectiu. Els dos primers partits són molt importants. Hem d’anar amb compte amb l’Unicaja i el seu rebot ofensiu, el fet d’haver superat el Laboral Kutxa els ha donat més confiança i vénen a Barcelona sense res a perdre perquè tenim avantatge de camp”.

“El més perillós de l’Unicaja? Tenen gent gran a la zona, són perillosos i els hem de controlar molt bé. Jo em trobo bé, són play-offs, no hi ha excuses i el que vull és ajudar l’equip. Anem partit a partit, des de l’eliminatòria amb l’Olympiacos hem pogut preparar els partits bé, hem tingut més temps de descans i hem d’intentar guanyar aquesta Lliga Endesa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut