Acte de reconeixement a l’hoquei herba blaugrana

Acte de reconeixement a l’hoquei herba blaugrana

El vicepresident Jordi Cardoner ha rebut els membres de l’equip masculí i femení de la secció amateur blaugrana Se'ls ha fet entrega d'un obsequi per part del Club com a reconeixement de la feina feta i la gran temporada realitzada

Aquest dijous, a la Sala París, s’ha dut a terme un acte de reconeixement per part del Club a la secció amateur de l’hoquei herba blaugrana, que aquesta temporada ha assolit grans resultats. I és que el primer equip femení ha guanyat la Lliga i ha aconseguit l’ascens a la Primera Divisió femenina, mentre que l’equip masculí ha completat una gran temporada a la Divisió d’Honor B, tot i que no ha aconseguit l’ascens.

Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, ha encapçalat l’acte i ha comentat: “Aquest és un acte únic. L’hoquei herba és un esport arrelat al territori. Enhorabona a l’equip femení, que recupera una categoria anhelada”. A més, Cardoner ha explicat: “Des de la Junta Directiva agraïm tot l’esforç que es fa des de les seccions amateurs. Hem de fer un esforç entre tots perquè se’ns conegui, tant a la secció amateur d’hoquei herba com a tota la resta. Treballarem perquè tingueu més recursos. Tant de bo celebrem més èxits més endavant”.

També han assistit a l’acte Jordi Delás, delegat de la secció d’hoquei herba, així com Nathalie Roussel, capitana del primer equip femení, i Adrià Rafi, capità de l’equip masculí. Un cop acabats els parlaments, Jordi Cardoner ha entregat als capitans dels equips diversos obsequis per premiar l’esforç i la dedicació de la secció amateur blaugrana. L’acte ha finalitzat amb una fotografia de grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut