Gairebé 5.000 barcelonistes es desplaçaran amb l’agència de viatges del Club

Gairebé 5.000 barcelonistes es desplaçaran amb l’agència de viatges del Club

Entre divendres i dissabte sortiran un total de 23 avions i 7 autocars amb seguidors del Barça

Pràcticament uns 5.000 aficionats barcelonistes es desplaçaran amb FCBViatges, l’agència oficial de viatges del FC Barcelona, a Berlín a veure la final de la Lliga de Campions entre el Barça i la Juventus. Els seguidors culers viatjaran a través de 23 avions i 7 autocars.

Divendres a les 9 del matí marxaran set autocars amb 475 seguidors del Barça. Ho faran des de l’esplanada del Camp Nou, punt de sortida en els últims anys de la caravana blaugrana per anar a les finals. A més de Barcelona, divendres al matí també començarà el viatge per als aficionats que es desplacin des de Lleida, Tarragona i Girona. L’arribada de tots aquests seguidors està prevista per dissabte a les 11 del matí.

Aquest mateix divendres també començaran a sortir els primers avions en destí Berlín. Però serà dissabte al matí quan s’enlairin de l’aeroport de Barcelona bona part dels avions amb aficionats del Barça. En total seran 23 avions que traslladaran a 4.396 culers.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL LLIGA DE CAMPIONS++::http://www.fcbarcelona.cat/final-champions-berlin-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut