Xavi Pascual: “Estem en bona predisposició per aconseguir tots els títols”

Xavi Pascual: “Estem en bona predisposició per aconseguir tots els títols”

L’entrenador blaugrana s’ha mostrat prudent però convençut de les opcions del seu equip de cara a la fase final de la Copa del Rei

El FC Barcelona d’handbol jugarà aquest dissabte (16.30 h) les semifinals de la 40a edició de la Copa del Rei contra l’Ángel Ximénez-Puente Genil . Els blaugranes, que han guanyat el títol en divuit ocasions i són els actuals campions, han tornat a la feina aquesta setmana després de tocar el cel a Colònia amb la Novena Copa d’Europa de la secció. Xavi Pascual s’ha mostrat prudent tot i el moment dolç de l’equip: “Estem en bona predisposició per aconseguir tots els títols, però estic segur que un cop a la pista no pensarem en el que hem guanyat, sinó en el proper partit”.

L’entrenador blaugrana no ha volgut acceptar l’etiqueta de favorit i ha assegurat que aquesta consideració s’ha de guanyar a la pista. “Des de fora es dóna per descomptat que som superiors, però això ho hem de demostrar al camp. Nosaltres també tenim problemes, baixes importants, però tot i això intentarem tirar endavant sigui com sigui”, ha assegurat. D’altra banda, Pascual ha volgut deixar clar que no els faltarà motivació: “La realitat és que venim d’un esforç extraordinari a la Champions, i si fallen les forces no es tractarà d’un tema de motivació. Intentarem donar el 100%, no ens falta il·lusió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut