Una final amb gran ressò mediàtic

Una final amb gran ressò mediàtic

La final, televisada a més de 200 països, la veuran una mitjana de 400 milions d’espectadors i serà l’esdeveniment esportiu més vist en tot el món

Com cada any, la final de la Lliga de Campions és un esdeveniment esportiu de gran projecció mundial. Enguany, la final a Berlín no serà menys i el seguiment mediàtic serà novament espectacular. En total, uns 2.500 periodistes i personal de premsa s'han acreditat pel partit. Hi haurà més de 1.800 professionals de televisions amb drets, 550 representants de premsa escrita i televisions sense drets i de 200 fotògrafs. En total s’han comptabilitzat 130 localitzacions per a 350 comentaristes de televisions i ràdios i la final comptarà amb una realització de 40 càmeres en directe per a la realització del partit, incloent-hi una spidercam i un helicopter cam i 90 càmeres de les televisions amb drets per a personalitzar la transmissió. A més, el partit es podrà seguir en directe a través de les pantalles gegants de l’Olympiastadion, exceptuant les jugades polèmiques.

El partit serà retransmès a més de 200 països i s’estima que el veuran 400 milions d’espectadors arreu del món amb una mitjana de 180 milions d’espectadors en viu. Per gestionar tot aquest gran volum de mitjans i altres accions de la final, la UEFA, organitzadora d’aquesta competició, comptarà amb un total de 480 treballadors que vetllaran per un correcte funcionament logístic i operatiu d’aquesta final.

Per últim i en referència a la seguretat, 5000 policies locals de Berlín, 550 persones de seguretat privada i 795 stewards es faran càrrec de vetllar per la seguretat dins i al voltant de l’estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut