El Barça d’handbol, a seixanta minuts de complir un somni

Si els blaugranes superen el Fraikin Granollers a la final de Copa sumaran els set títols de la temporada

El Barça d’handbol afronta el darrer partit de la temporada a la final de la Copa del Rei davant el Fraikin BM Granollers. Aquest punt de cloenda de la sessió 14/15 té un doble moment clau: la consecució de la 19a Copa del Barça d’handbol i aconseguir el setè títol de la temporada i fer la temporada perfecta.

Pascual haurà d’afrontar la final de Copa sense Dani Sarmiento, que té una ruptura de fibres de l’adductor de la cama dreta que es va fer durant la semifinal. Sense ell, sense Saubich, amb el dubte de Lazarov i amb Rutenka tocat, els blaugranes cercaran superar el Granollers en un nou derbi de l’handbol català.

Aquesta temporada FC Barcelona i BM Granollers s’han vist les cares en cinc ocasions: dos partits de Lliga Asobal Bauhaus, la final de la Supercopa Asobal, la final de la Supercopa de Catalunya i la final de la Copa Asobal. Les cinc vegades el triomf ha caigut del costat blaugrana.

La final d’avui serà la quarta entre FC Barcelona i Fraikin BM Granollers, que s’ha classificat per a la final en superar per 26 a 28 el Gijón. Les tres anteriors van ser els anys 1958, 1974 i 2014. Les dues primeres van caure del costat vallesà i la de l’any passat va ser un triomf blaugrana.

El Barça és l’equip que més Copes té al seu palmarès, 18, i, a la vegada, és el vigent campió de la competició, en què va superar el Granollers a la final disputada l’any passat a Pamplona.