La temporada perfecta del Barça d’handbol

La temporada perfecta del Barça d’handbol

Amb el triomf a la Copa, els blaugranes sumen set de set títols i igualen el ‘Dream Team’ 1999/2000

La Copa del Rei ja és blaugrana, i amb aquest trofeu els blaugranes aconsegueixen una fita històrica: guanyar els set títols en joc de la temporada 2014/15. Només el Barça de Valero Rivera havia aconseguit aquesta fita, a la temporada 1999/2000, tot i que en aquella època es jugava la Supercopa d’Europa i ara es juga el Mundial de Clubs.

El camí cap a la perfecció

Si hi ha una competició que destaca per sobre de la resta és la VELUX EHF Champions League, la Champions d’handbol. L’handbol va preparar a consciència aquest títol, i el 31 de maig Tomás aixecava a Colònia la novena Champions d’handbol del FC Barcelona, la segona en el format Final a Quatre.

Però la Lliga també ha estat blaugrana. El títol de la Lliga Asobal Bauhaus es va guanyar cinc jornades abans de la fi de la competició a la pista del Zamora. Ara per ara, els blaugranes sumen 61 partits seguits guanyant a la màxima competició estatal.

El 12 de setembre de l’any passat un triomf davant l'Al-Saad de Qatar va suposar el segon Mundial de Clubs de la història de la secció. Els blaugranes regnaven en el món de l’handbol.

Supercopes i Copa Asobal

El dia 23 d’agost el capità Víctor Tomás aixecava al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat la Supercopa de Catalunya, el primer títol de la temporada, en superar per 37 a 22 el Fraikin BM Granollers.

Sense temps per pensar gaire, el 31 d’agost a Tarragona i de nou davant el Granollers, els blaugranes guanyaven per 32 a 28 i s’adjudicaven la Supercopa Asobal.

Just abans de Nadal la Lliga s’aturava i era el torn de la Copa Asobal a Lleó, on els de Pasqui van endur-se el trofeu superant el Granollers per 37 a 26 a la final.

La Copa, el colofó

I ja el gran moment va arribar a Gijón, el Barça d’handbol superava el Fraikin BM Granollers per 27 a 26 i el setè títol, la Copa del Rei, arrodonia una temporada que serà recordada per sempre més.

A la memòria resta el treball des d’inicis del mes d’agost. El treball físic, els llargs desplaçaments i el to per donar al Barça d’handbol 2014/15 el títol d’equip històric del món de l’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut