80 triomfs seguits del Barça d’handbol, en competició estatal

80 triomfs seguits del Barça d’handbol, en competició estatal

Entre Lliga, Supercopes, Copa Asobal i Copa del Rei, els blaugranes fa més de dos anys que no perden

La temporada 2014/15 de l’handbol blaugrana restarà per sempre en la memòria dels aficionats blaugrana. Un històric 7 de 7 ha posat el punt i final a una temporada de somni. Però una dada molt significativa han assolit els blaugranes: sumen 80 triomfs consecutius en competicions d’handbol estatal.

61 triomfs a la Lliga Asobal

La darrera vegada que els blaugranes van perdre un partit de Lliga va ser el 18 de maig del 2013 a la pista de Naturhouse La Rioja, a la penúltima jornada. Des d’aquell dia els homes de Pascual no saben el que és perdre en competicions estatals.

La temporada 2013/14 els blaugranes van aconseguir finalitzar la Lliga invictes per primera vegada a la seva història i la temporada actual han tornat a repetir el repte amb 30 triomfs més.

Amb vista a la propera temporada els blaugranes poden tornar a fer història si superen els 67 triomfs que va assolir el Ciudad Real, de manera consecutiva, en Lliga Asobal i podrien superar el rècord absolut, en l’antiga Lliga Nacional, del BM Granollers amb 72 triomfs seguits.

Ple en Supercopes, Copa Asobal i Copa del Rei

Les dues darreres temporades el Barça d’handbol també s’ha emportat tots els partits que ha disputat de la resta de competicions estatals. Tres partits de Supercopa de Catalunya, dos de Supercopa Asobal, deu de Copa i quatre de Copa Asobal.

Aquest triomfs han suposat set títols més, dos per competició amb l’excepció de la Supercopa de Catalunya 2013/14, on finalment no es va jugar la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut