Els trofeus del Barça d’handbol ja són al Museu

Els trofeus del Barça d’handbol ja són al Museu

La Champions, la Lliga i la Copa d’handbol ja es poden contemplar a les vitrines del Museu del FC Barcelona

Dimarts al matí ha estat el moment de portar els tres darrers títols que ha assolit el Barça d’handbol al Museu del Club. A les 11.15 h del matí, Xavi Pascual, Danjel Saric, com a segon capità, i la directiva responsable de la secció, Susana Monje, han dipositat els tres trofeus a les instal·lacions del Museu blaugrana.

Copa, Lliga i Champions

Els darrers tres títols de la temporada de l’handbol blaugrana corresponen a la Copa del Rei, al campionat de la Lliga Asobal Bauhaus i a la VELUX EHF Champions League. La Copa la van assolir el cap de setmana passat  a Gijón, en superar el Fraikin BM Granollers per 27 a 26.

Una setmana abans, el 31 de maig, els blaugranes aixecaven la novena Champions de la secció a Colònia, en guanyar el Veszprém per 28 a 23. Anteriorment, a la jornada 25 de la Lliga Asobal Bauhaus, els blaugranes van aconseguir matemàticament el títol de la màxima competició estatal a Zamora.

Aquests tres títols se sumen als quatre que ja eren al Museu: Supercopa Asobal, Mundial de Clubs, Supercopa de Catalunya i Copa Asobal, per conformar una temporada de somni per a l’handbol del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut