El Barça B s’imposa a l’Avispa Fukuoka (0-5)

Els de Vinyals han golejat l’equip de Fukuoka amb un doblet de Sandro, a més dels gols de Dongou, Adama i Munir El partit ha despertat molta expectació, fins al punt que s’han venut les 25.000 entrades disponibles, i ha estat tot un èxit

El filial blaugrana va jugar el seu últim partit de la temporada al Japó en un amistós davant l’Avispa Fukuoka (0-5), en què els de Vinyals van imposar-se amb claredat golejant al seu rival amb dos gols de Sandro i un de Dongou, Adama i Munir. El partit va ser tot un èxit pel que fa a espectadors i a seguiment mediàtic. Ara el Barça B farà dijous un clínic amb els alumnes de l’FCBEscola de Fukuoka abans de tornar cap a Barcelona divendres.

Dongou i Sandro obren la llauna

Abans del partit un mosaic donava la benvinguda als dos equips enmig d’una gran expectació i amb el cartell de ‘No hi ha entrades’ a l’estadi. El partit va començar amb alternatives al joc fins que el filial va saber imposar la seva superioritat i començava a arribar mitjançant Sandro. Defensivament, Suárez resolia el perill que portaven els japonesos, sobretot al contraatac. Abans de la mitja hora de partit el mateix Sandro arribava a la línia de fons per centrar cap al punt de penal, on Dongou afusellava el porter per fer el primer. Abans del descans, el mateix Sandro marcaria el 0 a 2 aprofitant una passada de Munir.

Adama, Sandro i Munir completen la golejada

A la segona part Vinyals va fer jugar la resta de jugadors que hi havia a la banqueta. Al minut 57 Sandro xutava sense angle des de dintre de l’àrea i feia el tercer, i dos minuts més tard Adama aprofitava un desajust defensiu per encarar al porter i marcar el quart. Abans del final del partit, Munir, que havia tingut ocasions clares, marcava el cinquè després d’una assistència d’Adama. Al final del partit, Samper recollia el premi a l’equip guanyador, mentre que Sandro va ser designat l’MVP del partit. Aquest dijous el filial farà un clínic amb els alumnes de l’FCBEscola de Fukuoka abans de tornar divendres cap a Barcelona.