La selecció espanyola empata en el seu debut mundialista contra Costa Rica (1-1)

Set blaugranes van participar en un partit en què l’exjugadora del FC Barcelona Vicky Losada va marcar l’únic gol del combinat espanyol

La selecció espanyola va empatar 1-1 contra Costa Rica en el primer partit de la fase de grups del Mundial del Canadà. L’exblaugrana Vicky Losada va avançar les noies d’Ignacio Quereda amb un gran gol al minut 13 de partit, però que no va ser suficient per certificar la victòria final del combinat espanyol. Les blaugranes Leire Landa, Marta Torrejón, Sonia Bermúdez, Alexia Putellas i Jennifer Hermoso van formar part de l’onze titular històric de la selecció espanyola, mentre que Marta Corredera i Ruth Rodríguez van entrar al terreny de joc ja a la segona part.

Losada, que passarà a la història per marcar el primer gol de la selecció espanyola en un Mundial, va manifestar: “Molt contenta per ser la primera noia que marca en un Mundial, però marxo amb un sabor agredolç per l’empat. És una pena que la pilota no hagi volgut entrar després de tantes ocasions”. Les nou blaugranes i la resta de la selecció espanyola disputaran el següent partit contra el Brasil dissabte 13 a les 22 h de la nit.