El Cadet i l’Infantil, a la fase final del Campionat d’Espanya

Els dos equips formatius blaugrana es van classificar guanyant tots els seus partits

Cadet: Fase prèvia Campionat d’Espanya

L’equip cadet del FC Barcelona es va proclamar campió de la fase prèvia del Campionat d’Espanya jugat a Pinseque després de vèncer en els quatre partits que va disputar.

L’equip blaugrana va començar aquesta fase prèvia guanyant de manera contundent contra el campió balear, el Viva Sports Palma, per 15 a 1, resultat que demostra la seva superioritat.

En el segon partit de la competició va tocar jugar contra el campió canari, el Salesianos La Orotava, un equip força ordenat però dèbil defensivament. D’aquest fet se'n va beneficiar el conjunt català per aconseguir la victòria golejant per 10 a 1.

El sistema de competició va fer que dissabte a la tarda catalans i balears es tornessin a veure les cares. En un partit molt desigualat l’equip barcelonista va aconseguir imposar-se per 18 a 1.

Després de tenir un camí força plàcid fins aquell moment, es va arribar a la decisiva jornada de diumenge al matí. L’equip de Martí Graells s’havia d’enfrontar al campió aragonès, l'equip amfitrió, el Pinseque. El partit va començar de la pitjor manera possible per als blaugranes, ja que al primer minut Juanfran es marcava en pròpia porteria avançant els locals i fent embogir l’afició local. Un cop passats uns minuts de nervis els barcelonistes van aconseguir el control absolut del partit, i d’aquesta manera Juanjo va anotar dos gols per posar-se per davant, i al final de la primera part es va arribar a un ajustat 1 a 3. A la segona part, el FC Barcelona va sortir disposat a sentenciar el partit i ho va aconseguir amb dos gols més als primers minuts de la represa. A partir d’aquell moment els aragonesos van acusar el cansament i això va fer que els catalans eixamplessin la diferència fins a arribar al definitiu 1 a 8 amb què es va arribar a la conclusió del partit.

Infantil: Fase prèvia Campionat d’Espanya

La fase prèvia del Campionat d’Espanya infantil es va celebrar a la Ciutat Esportiva, on el FC Barcelona es va classificar per disputar la fase final de la categoria que es jugarà a Múrcia els propers 20 i 21 de juny.

El primer partit davant de l’ETB Calvià Sports, els jugadors barcelonistes van vèncer per 15-5 però el matx va resultar molt més complicat del que assenyala el marcador. A la mitja part el resultat era de 6-4. A la represa els culers van asserenar el seu joc i van marcar nou gols al segon període per deixar el resultat final en 15-5.

El partit davant el CFS Segorbe va acabar amb un marcador de 7-1, gràcies al domini del joc tant en atac com en defensa. Tot i que els visitants van retallar les distàncies a l’inici de la segona part, el Barça es va mostrar ferm i va acabar el matx amb un clar 7-1.

L'últim partit era davant el Gran Via 83, equip que també havia guanyat els seus dos partits, però amb menor diferència de gols. Era el partit decisiu per la diferència de gols, ja que els barcelonistes en tenien prou amb un empat. Els blaugranes van marxar al vestidor amb un clar 3-0 que els donava el pas a la fase final gairebé fet. A la tornada dels vestidors el domini va continuar en la mateixa línia, i els catalans van fer cinc gols més per deixar el resultat definitiu en 8-0.