Xavi Pascual: “Tenim prou experiència per millorar i fer bé les coses”

Xavi Pascual: “Tenim prou experiència per millorar i fer bé les coses”

El tècnic blaugrana va comentar després del partit que el quart partit “serà complicat, haurem de jugar molt bé per guanyar” Els blaugranes ja saben què és guanyar a Màlaga aquesta temporada (61-74) i el balanç entre tots dos és de 5-1 a favor

Tot i la derrota d’aquest dimecres a Màlaga, el Barça de bàsquet segueix amb totes les opcions possibles per passar a la final. Amb un 2-1 a favor, els de Xavi pascual poden sentenciar la sèrie aquest divendres (21h, Teledeporte) en un partit que, a parer del tècnic de Gavà, s’assemblarà al tercer partit: “Sempre és molt complicat jugar a Màlaga, no serà diferent el partit d’aquest divendres del de dimecres. Serà complicat, donaran un pas endavant en la seva confiança i haurem de jugar molt bé per guanyar”.

Pascual, a més, té clar que l’equip és suficientment fort com per aixecar-se i tornar a vèncer: “Tenim prou experiència per millorar i fer bé les coses”, explica el tècnic, que va reconèixer què va fallar al Martín Carpena: “Ens ha faltat millorar en defensa, hem fallat tirs oberts. Ens ha faltat encert i defensa. L’Unicaja té molt qualitat en el rebot ofensiu i seguirà sent un problema. Ho hem de fer millor, però costa molt”.

Precedents positius

I és que el Barça de Pascual ja sap què és guanyar l’Unicaja i també sap guanyar a Màlaga. Sense anar més lluny, el balanç de partits aquesta temporada és de 5-1 favorable als de Pascual que han guanyat els dos de la Lliga Endesa, a les semifinals de la Copa del Rei i també en els dos primers partits del play-off de semifinals. Cal recordar que a Màlaga els catalans van vèncer per 61-74 fa poques setmanes i que mai cap equip que guanyava per 2-0 en una sèrie de semifinals ha acabat eliminat.

Per tant, els de Xavi Pascual són conscients que hauran de suar i lluitar molt aquest divendres si volen aconseguir el triomf contra un Unicaja que sap que no pot fallar davant del seu públic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut