FC Barcelona - Granollers: Amb el cap ben alt (31-37)

La derrota del Barça enfront el Granollers deixa els blaugranes fora de les semifinals del Campionat d'Espanya

La tercera jornada de l'estatal ha estat cruel amb els joves jugadors blaugrana. El passi a semifinals l'han aconseguit el BM Granollers i el CD Agustinos en desfer el triple empat amb el FC Barcelona pel 'goal-average' particular entre els tres. La derrota per 31 a 37 davant l'equip vallesà fa fora d'aquesta manera el conjunt blaugrana de la lluita per les medalles.

El partit l'ha dominat al marcador el BM Granollers des de l'inici, i ha agafat una renda de 5 gols al minut 17 que obligava el cos tècnic barceloní a demanar temps mort. Els ajustaments per superar la pressionant defensa granollerina han permès anotar gols, però en la vessant defensiva no s'ha millorat, i s'ha arribat al 12-16 al descans.

A la represa s'ha vist un FC Barcelona més endollat i amb idees clares que ha eixugat la diferència; no obstant això, la gran efectivitat del Granollers en atac ha donat finalment el passi a les semifinals als vallesans.