Festa de final de temporada de la secció d'hoquei a l’Hospitalet

Festa de final de temporada de la secció d'hoquei a l’Hospitalet

La secció d’hoquei, des de fa quatre anys i conjuntament amb l’Ajuntament de l’Hospitalet, duu a terme una escola d’hoquei amb sis equips És una activitat que aplega 100 nens i nenes, deu educadors de l’Hospitalet i sis entrenadors del Club

Aquest passat dissabte, 13 de juny, es va dur a terme la festa de cloenda de les escoles d’hoquei del FC Barcelona a l’Hospitalet. El poliesportiu Can Planes va acollir aquesta trobada, que va aplegar prop de 100 nens i nenes dels sis equips de l’escola d’hoquei, que permet que aquests joves contactin amb un altre esport, altres entorns i coneguin els valors que des del Barça s’intenten transmetre. Tots ells van rebre una medalla com a premi a la temporada realitzada.

Aquest programa, molt satisfactori per a ambdues parts, ha estat un èxit per a nois, noies, famílies, educadors i entrenadors, que seguiran la pròxima temporada, i alguns d’ells passaran als equips federats del FC Barcelona. El pròxim dimecres, 17 de juny, un total de 86 persones, entre nens i nenes, educadors i entrenadors, visitaran el Museu del FC Barcelona en el que serà una immersió en el barcelonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut