CE Seagull A – Femení A: Victòria clara i a semifinals (0-5)

Tot i les baixes de jugadores importants, el FC Barcelona ha guanyat amb solvència Xavi Llorens ha donat entrada a jugadores del FC Barcelona B per disputar alguns minuts

El Femení A afrontava els quarts de final de la Copa Catalunya amb moltes baixes importants que es troben disputant en aquests moments el Mundial del Canadà, com és el cas de Sònia Bermúdez, Alexia Putellas, Jennifer Hermoso i Marta Corredera. Amb aquestes absències, Xavi Llorens ha hagut de dissenyar un onze inicial poc usual. Malgrat això, les blaugranes s’han imposat per un clar 0-5 i ja es troben a semifinals de la competició.

Els primers compassos de partit han estat força igualats. Aquesta dinàmica no s’ha trencat fins que Gemma Gili ha anotat el primer gol del matx (0-1). Pocs minuts després, sense deixar temps de reacció per a les locals, Cristina Baudet ha marcat el segon gol (0-2), resultat amb el qual s’arribaria a la mitja part.

Domini blaugrana

A la represa, el Seagull ha gaudit d’una oportunitat molt clara per retallar diferències però que no han sabut materialitzar. El Barça dominava la possessió de maneraclara i el tercer gol, obra de la capitana Marta Unzué, no s’ha fet esperar (0-3).

Xavi Llorens ha fet entrar jugadores del FC Barcelona B perquè disputessin alguns minuts. Precisament Sandra Hernández, que havia entrat al terreny de joc a la segona part, ha marcat el quart gol (0-4) per a les blaugranes. Ja a les acaballes del partit, Esther Romero ha marcat el cinquè gol definitiu (0-5). Amb aquest resultat el Femení A ja està a semifinals de la Copa Catalunya.