Classificats per a la novena final consecutiva a la Lliga Endesa

Classificats per a la novena final consecutiva a la Lliga Endesa

Serà la vuitena final de vuit possibles amb Xavi Pascual a la banqueta, la 19a seguida en competició ACB La final començarà el pròxim 19 de juny contra el Reial Madrid i amb el format 2-2-1

El Barça de bàsquet ha fet la feina en cinc partits, guanyant per 3-2, i ja està classificat per a la 37a final de la seva història, la número 24 a la Lliga ACB. la novena seguida de la secció i la vuitena en vuit temporades de Xavi Pascual a la banqueta. Així doncs, els blaugranes tornaran a disputar una final que des del 2007 disputen ininterrompudament. En aquest període, els blaugranes han guanyat quatre Lligues ACB (2009, 2011, 2012 i 2014) i han acabat amb el subcampionat en cinc ocasions (2007, 2008, 2010 i 2013). Aquest fet no ha passat mai a la història i el segon equip amb un període de finals consecutives més longeu és també el Barça, amb sis (del 1986 al 1991).

La 19a final consecutiva en competició ACB

Si comptem la Supercopa ACB, la Copa del Rei i la Lliga Endesa, el Barça disputarà la seva 19a final ACB consecutiva. Es tracta d’una xifra rècord, mai assolida per ningú, i que creix temporada rere temporada. En les 18 finals disputades fins ara s’han assolit un total de 10 títols, entre els quals destaquen 4 Lligues, tres Supercopes i tres Copes del Rei.

Així doncs, en aquesta 19a final, el Barça buscarà la seva cinquena Lliga en una final en què encara no coneix el seu rival, que sortirà del guanyador de la semifinal que enfronta el Reial Madrid amb el València Basket i que actualment dominen els de Laso per 2-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut