Informació per demanar les butlletes de suport

Informació per demanar les butlletes de suport

Els aspirants a candidats podran demanar les butlletes de suport a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista a partir del dia 19 de juny

Els aspirants a candidats a les eleccions del FC Barcelona podran demanar les butlletes de suport a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista a partir del dia 19 de juny a les 10 del matí.

L’horari de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista és de 10.00 a 19.00 hores (de dilluns a divendres) i de 10.00 a 13.00 hores (festius i caps de setmana).

La petició s’haurà de presentar de la manera següent:

  1. Petició escrita i signada per l’aspirant a candidat, a la qual s'ha d'adjuntar una fotocòpia del DNI. S'hi ha de fer constar el nombre de butlletes de suport que se sol·liciten.
  2. Seran gratuïtes les primeres 5.068 butlletes, i seran lliurades com a màxim en 36 hores. Si la petició supera aquesta quantitat, el sol·licitant es farà càrrec de l’import.
  3. En el moment en què el Club rebi les paperetes es posarà en contacte amb les candidatures perquè passin a recollir-les.
  4. La persona que vingui a recollir les paperetes s’haurà de dirigir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, i per retirar-les haurà d’aportar una autorització signada pel precandidat i una fotocòpia del seu DNI.

 

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut