Els blaugranes acaben segons en categoria masculina i femenina al Campionat d’Espanya de Clubs

Els nois pugen dues vegades a dalt de tot del podi, mentre que les noies ho aconsegueixen en quatre ocasions

El cap de setmana passat es va celebrar a Saragossa el Campionat d’Espanya de Clubs d’Atletisme de la Divisió d’Honor en categoria masculina i femenina amb l’actuació d’atletes blaugrana en ambdues categories. Els nois van acabar segons, mentre que les noies van acabar en segona posició.

Els nois, segons

L’equip d’atletisme del FC Barcelona masculí va quedar en segona posició amb 123,5 punts darrere del Playas de Castelló, que en va aconseguir 146,5. Els blaugranes van pujar al podi 16 vegades, però només dues a dalt de tot, a les proves de llargada amb Jean Marie Okutu i als 3.000 metres amb Ilias Fifa. Deu vegades van acabar en segona posició i quatre en tercera. Molt lluny va quedar el tercer classificat, A.D. Marathon, amb 80,5 punts.

Segona posició per a les noies

Per la seva banda, les noies també van acabar en segona posició com els seus companys de l’equip masculí. Les noies van acabar en primera posició en quatre proves: els 100 metres llisos amb Cristina Lara, els 5.000 marxa de Raquel González, en disc amb Sabina Asenjo i també l’equip de 4x100. A més, van finalitzar quatre vegades en la segona posició i sis en tercera, cosa que els va donar un total de 115 punts, massa lluny dels 136 del València Terra i Mar, que va acabar primer.