El Juvenil, campió d’Espanya, i l’Infantil i l’Aleví, campions de Catalunya

El Juvenil es proclama campió d’Espanya per quarta ocasió consecutiva i l’Infantil i l’Aleví esdevenen campions de Catalunya

Juvenil: Campionat d'Espanya

La semifinal contra ElPozo va ser un partit molt ajustat des de l’inici, en què els errors i les imprecisions van marcar els primers minuts. Però quan s'havien jugat cinc minuts els blaugranes van aprofitar un refús de la defensa murciana per fer el primer gol. Minuts més tard un xut exterior va permetre ampliar l’avantatge per fer el 2-0. I quan semblava que tots dos equips marxarien amb aquest resultat al vestidor, els murcians van retallar les diferències amb un ràpid contraatac.

Només començar la segona part, ElPozo Múrcia va empatar. Els minuts anaven passant i el marcador no es movia. Els blaugranes ho intentaven de totes les maneres i els murcians, tancats a la seva pista, es defensaven amb urpes. El resultat no es va moure i el marcador al final del temps reglamentari era de 2-2, per la qual cosa es va anar a la pròrroga. La primera part del temps extra va acabar sense gols, i a la segona part, en un altre contraatac, els murcians es van avançar al marcador quan només quedaven tres minuts. Els blaugranes van sortir amb porter jugador i en la primera acció van empatar el matx; així, els equips van anar als penals.

Els blaugranes van marcar els tres penals, mentre que ElPozo va fallar el primer. Els barcelonistes van esclatar d’alegria per haver aconseguit una nova classificació per a una final després d’un trepidant i emocionant partit, molt exigent físicament davant un gran rival com ElPozo.

La final contra el Boadilla va ser d’una intensitat molt alta. Els madrilenys van sortir amb la mentalitat de marcar un ritme alt amb la intenció d’aprofitar el cansament dels blaugranes a la semifinal. Tenien el control del partit i les millors ocasions, que el porter blaugrana aturava una darrere l’altra. De mica en mica els blaugranes es van anar situant en el partit, però les bones triangulacions no es materialitzaven. A falta de quatre minuts per al descans els blaugranes, amb una jugada personal i un excel·lent xut exterior, feien pujar l’1-0, i un minut més tard, finalitzant un bon contraatac, marcaven el 2-0. I quan faltaven 15 segons per arribar a la mitja part una jugada d’estratègia va fer pujar el 3-0.

La segona part va començar amb un Boadilla pressionant molt a dalt i amb molta intensitat, cosa que els blaugranes van aprofitar per fer el 4-0. Amb aquest gol les esperances madrilenyes van caure en picat. Tot i provar-ho de totes les maneres, els de Boadilla no van poder marcar fins que, quan quedaven 40 segons per acabar el matx, van fer el gol de l’honor aprofitant el porter jugador. Els blaugranes s’han convertit en el primer equip que guanya quatre Campionats d’Espanya de manera consecutiva i ja fa tres temporades i 100 partits oficials que no perden cap partit.

Infantil: FC Barcelona 4 – Marfil Santa Coloma 2

El Barça es va proclamar campió de Catalunya després de derrotar per 4-2 el Marfil Santa Coloma. El partit va començar molt igualat i els blaugranes es van trobar que els colomencs pressionaven molt fort en tota la pista. Però un gol als tres minuts va permetre asserenar el joc blaugrana. Poc després, però, els de Santa Coloma van empatar. Els barcelonistes van anar millorant el seu joc i poc abans d’arribar a la mitja part van fer dos gols més que deixaven el resultat molt encarat.

La segona part va seguir amb la mateixa tònica que la primera. Domini blaugrana amb moltes oportunitats, però que els nois de Pep Ruiz no van poder aprofitar. Quan faltaven només tres minuts per acabar el partit els blaugranes van sentenciar amb el quart gol aprofitant el porter jugador dels colomencs. Tot i així, el Marfil va fer el segon quan quedaven només 20 segons per acabar.

Aleví: Les Corts UBAE 2 – FC Barcelona 3

El matx no va començar gens bé per als interessos culers a causa dels nervis i les imprecisions en atac. Al minut 8 del primer temps els blaugranes perdien per 2-0 i veien com podien perdre el títol. Però després d’encaixar el segon gol els barcelonistes van començar a fer el seu joc i, en només quatre minuts, van empatar el partit a dos i van marxar cap als vestidors.

A la represa les sensacions eren ben diferents. El domini era culer i les ocasions, també, fins que al minut 19 Juan va fer el gol que a la fi seria el del triomf. Tot i disposar de moltes oportunitats per marcar, no se'n va poder materialitzar cap més i es va arribar al final del matx amb un 3-2 que va permetre que es proclamessin campions de Catalunya.