El cens electoral del FC Barcelona el formen 109.637 socis

El cens electoral del FC Barcelona el formen 109.637 socis

A partir del divendres 19 de juny i fins al dimarts 23, es podran consultar a l’Oficina del Síndic dels Socis les llistes de socis amb dret a vot en les eleccions del proper 18 de juliol

El cens electoral per a les eleccions a la Presidència del FC Barcelona està format per 109.637 socis que el proper dissabte 18 de juliol tindran dret a vot.

L’encarregat d’elaborar el cens electoral és el síndic dels socis, que mensualment l’actualitza amb les altes, les baixes i altres dades i el remet al Club. Per a les properes eleccions s’ha d’utilitzar el cens d’electors vigent el dia de la convocatòria, que ha d’incloure els socis que reuneixin les condicions per exercir el sufragi actiu el dia de les eleccions. D’aquesta manera són electors els socis majors d’edat i que no estiguin legalment incapacitats, que tinguin una antiguitat mínima com a socis d’un any, no tenir suspesa la condició de socis i estar inclosos al cens electoral vigent d’acord amb l’article 47 dels Estatuts del FC Barcelona.

Exposició i consulta del cens

A partir del divendres 19 de juny i fins dimarts 23 de juny estaran exposades les llistes del cens electoral a l’Oficina del Síndic dels Socis perquè qualsevol soci pugui consultar-les i demanar els aclariments corresponents.

L’horari serà de dilluns a divendres de 10 a 19 hores i els caps de setmana i festius de 10 a 13 hores. Recordem que l’oficina del Síndic dels Socis s’hi pot arribar a través de l’accés 15 del Camp Nou, a la plaça de la Fundació FC Barcelona.

Durant el període d’exposició els socis podran reclamar per les omissions o inclusions indegudes del cens, o sol·licitar les rectificacions per les errades que hi observin. Totes les peticions o reclamacions s’han de fer per escrit davant la Junta Electoral.

Finalitzat el període d’exposició pública del cens electoral, i després d’estudiar les possibles reclamacions presentades pels socis, entre el dia 24 i el dia 26 de juny, la Junta Electoral aprovarà el cens definitiu per a les eleccions del 18 de juliol.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut