Acte de constitució de la Junta i la Mesa Electoral

Acte de constitució de la Junta i la Mesa Electoral

Cadascun dels òrgans està format per cinc socis del Club que han estat designats per mitjà d’un sorteig davant de notari

Aquest dijous a la tarda ha quedat constituïda oficialment la Junta Electoral del FC Barcelona, un cop els socis assignats en sorteig han pres possessió del seu càrrec. En l’acte, celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou, s’ha escollit com a president de la Junta Electoral el soci Rafael Herrera Gay. La resta de membres que componen la Junta són Isaac Díaz Salvado, Lídia Ferran Ubach, Antonio Vidal Figuerola i Joan Isern Meix. Exerceix com a secretari de la Junta Electoral Jordi Casalmiglia, secretari de la Comissió Gestora.

La Junta està formada per aquests cinc socis del FC Barcelona, que han acceptat el càrrec després que divendres passat se celebrés un sorteig davant de notari a la sala de premsa Ricard Maxenchs. A partir d’ara la funció de la Junta Electoral serà la de supervisar i controlar el procés fins al dia de les eleccions.

A la reunió, la Junta Electoral ha contrastat amb la seva signatura el cens electoral, que ha estat presentat pel Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter. A partir de divendres i durant el termini de cinc dies naturals, el cens electoral quedarà exposat i a disposició dels socis a l’oficina del Síndic dels Socis.

En aquesta primera reunió de la Junta Electoral del FC Barcelona ja s’han pres els acords següents:

- Aprovar el format de butlleta de suport que ha editat el Club, on consten tots els elements exigits per l’article 48.3.2 c) dels Estatuts.

- Lliurar les butlletes de suport que sol·liciti cada aspirant, en el format ja aprovat per la Junta, en el termini més breu possible dins el màxim de 36 hores establert en la convocatòria.

D’altra banda, aquest dijous també ha quedat constituïda la Mesa Electoral. Aquest organisme, encarregat de vetllar per les votacions del dia 18 de juliol, està format pels cinc socis següents: Xavier Masgrau González (president), Pau Fraguell Hernando (secretari), Jaume Capo Llull, David Hill Ibar i Maria Victòria Estero Prats.

Un cop constituïdes la Junta i la Mesa Electoral, el president de la Comissió Gestora, Ramon Adell, i el director general del Club, Ignasi Mestre, han donat la benvinguda als socis que a partir d’avui formaran part d’aquests òrgans electorals.

El notari Gerardo Conesa ha aixecat acta de la constitució de la Junta i la Mesa Electoral.

Informació per demanar les butlletes de suport

A partir de divendres 19 de juny, a les 10 del matí, els aspirants a candidats a la presidència del FC Barcelona podran demanar les butlletes de suport a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

L’horari de l’OAB és de 10 a 19 hores (de dilluns a divendres) i de 10 a 13 hores (festius i caps de setmana).

La petició s’haurà de presentar de la manera següent:

1. Petició escrita i signada per l’aspirant a candidat, a la qual s’ha d’adjuntar una fotocòpia del DNI. S’hi ha de fer constar el nombre de butlletes de suport que se sol·liciten.

2. Seran gratuïtes les primeres 5.068 butlletes, i seran lliurades com a màxim en 36 hores. Si la petició supera aquesta quantitat, el sol·licitant es farà càrrec de l’import.

3. En el moment en què el Club rebi les paperetes es posarà en contacte amb les candidatures perquè passin a recollir-les.

4. La persona que vingui a recollir les paperetes s’haurà de dirigir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, i per retirar-les haurà d’aportar una autorització signada pel precandidat i una fotocòpia del seu DNI.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut