Consulta l'Observatori Blaugrana

Consulta l'Observatori Blaugrana

Els socis que volen optar a la presidència del FC Barcelona poden recollir les butlletes i també se’ls fa entrega de l’estudi d’opinió sobre diversos àmbits de la vida del Club

Els socis del FC Barcelona que volen optar a la presidència del Club en les eleccions que se celebraran el proper 18 de juliol, poden demanar des d’aquest matí les butlletes de suport per obtenir les 2.534 signatures necessàries per convertir-se oficialment en candidats.

Segons l’article 48.3 dels Estatuts, la Junta Electoral ha de lliurar en el termini màxim de 36 hores les butlletes demanades, les quals, fins el doble de les necessàries per obtenir la proclamació com a candidat (5.068), son gratuïtes. Les que es demanin excedint-se d’aquest límit són a càrrec del sol·licitant. Per acord de la Comissió Gestora, els socis que han comunicat la seva voluntat de concórrer a les eleccions, rebran avui mateix les 5.068 butlletes.

Observatori Blaugrana

També avui mateix es farà entrega de l’Observatori Blaugrana als socis aspirants a candidats a la presidència que demanin les butlletes de suport. Aquest Observatori és un estudi d’opinió que el Club va realitzar el passat mes de maig referent a diferents àmbits de funcionament de l’Entitat. L’estudi s’ha elaborat amb una enquesta telefònica a 1.200 socis als que se’ls qüestionava sobre diferents aspectes de la vida del Club.

El lliurament de la còpia dels resultats de l’Observatori Blaugrana es fa en compliment del compromís expressat el passat 9 de juny en el balanç de mandat de l'aleshores president Josep Maria Bartomeu, perquè tots els aspirants a candidats puguin tenir coneixement de l’estat del Club.

[[BOTOVERMELL::CONSULTA OBSERVATORI BLAUGRANA++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/169/428/original/DInforme_Observatori_Blaugrana_maig2015_19-6-15_.v1434701267.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut