La Xile de Bravo, als quarts per la porta gran (5-0)

L’amfitrió de la Copa Amèrica va golejar sense compassió Bolívia i es classifica com a primer de grup

Amb una autoritat màxima, Xile ja és als quarts de final de la Copa Amèrica. L’amfitrió del torneig, amb Claudio Bravo a les seves files, va vèncer per 5-0 a Bolívia i es va classificar com a primer de grup amb 7 punts de 9 possibles. El porter del Barça pràcticament no va haver d’intervenir en tot el partit.

I és que Xile el va controlar de principi a fi. Ben aviat es va avançar amb un gol d’Aránguiz (min 3). L’exblaugrana Alexis, que havia disparat dues vegades al pal, va firmar el segon de cap abans del descans. A la segona part, novament Aránguiz, Medel i Raldes, en pròpia porta, van segellar el triomf incontestable dels locals.

El següent compromís de la selecció xilena, als quarts, serà dijous (1.30 hora catalana) davant d’un tercer de grup.

L'Argentina, als quarts sense jugar

La victòria de l'Equador davant de Mèxic suposava la classificació no només de Xile i Bolívia, del Grup A, sinó també de l'Argentina i el Paraguai, del Grup B. L'equip de Messi i Mascherano jugarà el seu últim partit de la fase de grups aquest dissabte 20 juny contra Jamaica (23.30 hora catalana).