Local

Gaudeix d’una nit d’òpera al Liceu amb un descompte de 35 euros

35 euros de descompte per a les funcions de l’òpera Don Pasquale dels dies 26 i 27 de juny Vàlid per a zones del Teatre 1, 2, 3 i 4

'Don Pasquale', de Donizetti, és una de les òperes més importants del repertori còmic italià, cent per cent teatral. L’obsessió d’un vell ric per casar-se i negar l’amor al seu nebot Ernesto amb Norina és l’eix central de l’òpera, que es presenta amb una impactant escenografia que acaba cap per avall (literalment).

Embolics, lliçons de vida i molts entrebancs per retrobar un final feliç en què el doctor Malatesta aconsegueix unir la jove parella després d’escarmentar a Don Pasquale amb un fals matrimoni.

GRAN TEATRE DEL LICEU
La Rambla 51-59
08002 Barcelona
www.liceubarcelona.cat

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.koobin.com/liceu/index.php?action=PU_evento&Ev_id=5049&idioma=CA::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés
Codi promocional: DPBARÇA30

Indicacions pel procés de compra:

- Selecciona el dia que vols venir (26 o 27 de juny) i a continuació tria les teves localitats (zones 1, 2, 3 o 4).
- A la plana de Resum de la compra, tria el descompte “Socis FCB” i valida’l amb el codi promocional DPBARÇA30
- Si no estàs registrat al sitema de venda del Liceu, se’t demanarà que et donis d’alta per poder efectuar la compra.

També pots gaudir del descompte mostrant el carnet de soci directament a les taquilles en el moment de realitzar la compra de les entrades.

Promoció vàlida fins al 27 de juny del 2015.

Més notícies aquí