Segona reunió de la Junta Electoral

L’òrgan ha decidit que, dins el termini del procés electoral, el dijous 25 de juny s’aprovi definitivament el cens electoral després que s’estudiïn les possibles reclamacions fetes pels socis

La Junta Electoral s’ha reunit aquest dilluns al vespre a la Llotja President Suñol del Camp Nou en la que ha estat la segona reunió després que dijous passat es constituís oficialment. A la sessió els membres d'aquest òrgan ha resolt diverses reclamacions presentades per socis o precandidats.

A més han decidit que dijous 25 de juny es tornaran a reunir per aprovar el cens electoral definitiu. Recordem que aquest dimarts finalitza la quarta fase del procés electoral que és l’exposició del cens. Des de divendres passat, i durant els següents cinc dies naturals, els socis han pogut consultar les llistes electorals que han estat exposades a l’oficina del Síndic dels Socis. Dijous la Junta Electoral estudiarà les possibles reclamacions que hi hagi en torn el cens i l’aprovarà definitivament per a les eleccions a la presidència del FC Barcelona del proper dissabte 18 de juliol.

Abans de la reunió els representants de les diferents precandidatures que així ho han desitjat han estat rebuts pels membres que formen part de la Junta Electoral.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut