Moment dolç de l’atletisme culer

Moment dolç de l’atletisme culer

Rècord d’Espanya de llançament de disc culer i set atletes classificats per a la Copa d’Europa de seleccions

Bones notícies per a l’atletisme blaugrana. Sabina Asenjo va aconseguir el rècord d’Espanya de llançament de disc amb una marca de 60,74 m després de batre l’anterior marca de l’especialitat, que feia 21 anys que era vigent. D’aquesta manera, té cada vegada més a prop la mínima que demana la RFEA per poder competir al Mundial de Pequín, que se celebrarà aquest estiu.

Set atletes per a la Copa d’Europa de seleccions

Per a la Copa d’Europa de seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana a Cheboksary (Rússia), han estat seleccionats set atletes del FC Barcelona: A.D. Rodríguez (100 m i 4x100), Pau Fradera (4x400), Íñigo Pérez (4x400), Lucas Bua (4x400), J.M. Okutu (llargada) i, per part de l’equip femení, Cristina Lara (100 m i 4x100), Ester Guerrero (800 m), Caridad Jerez (100 metres tanques) i Sabina Asenjo (disc).

Atletes amb les marques mínimes

A banda d’això, molts atletes culers ja tenen acreditades les marques mínimes per als campionats internacionals en les seves categories respectives. Abdelaziz Merzoughi ho ha aconseguit en els 3.000 metres obstacles. Caridad Jerez també ho ha fet als 100 metres tanca.

En categoria promesa, els atletes amb marca mínima per a l’Europeu que se celebrarà a Tallinn (Estònia) són Cristina Lara (100 m), Marc Alcalà (1.500 m), Dídac Salas (perxa) i Arantza Moreno (javelina).

A la categoria júnior ho han fet Jaume Roca (triple salt) i anteriorment Gerard Mateu Porras (110 metres tanques), Javier Delgado (400 metres tanques) i Miguel A. Blanco (martell).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut