Gual, Egurrola, Edu Lamas i Lucas Ordoñez afronten els quarts de final del Mundial

Gual, Egurrola, Edu Lamas i Lucas Ordoñez afronten els quarts de final del Mundial

Els tres jugadors blaugrana de la selecció espanyola jugaran dijous contra Moçambic, i l'Argentina ho farà davant França

El Mundial d’hoquei patins que s’està celebrant a França ja ha deixat enrere la fase de grups, i aquest dijous es disputaran els quarts de final. Els blaugranes Aitor Egurrola, Marc Gual i Edu Lamas, amb la selecció espanyola, hauran d’enfrontar-se a Moçambic (15.20 hores, Teledeporte), i l’argentí Lucas Ordoñez es jugarà l’accés a la semifinal davant França (17.00 hores).

El darrer precedent d’Espanya contra Moçambic és el de les semifinals del Mundial del 2011 a San Juan, un duel que es va decidir gràcies a un gol d’or de Jordi Bargalló. El conjunt africà està entrenat per Pedro Nunes, tècnic del Benfica. En cas que Espanya i l'Argentina s’imposin en els seus duels respectius, ambdós equips es trobarien el divendres a la semifinal.

Protagonisme blaugrana a la selecció espanyola

Espanya s’ha classificat per jugar els quarts de final com a millor equip del Grup A després de superar França (1-6), Angola (3-1) i Holanda (12-0). Els tres jugadors blaugrana del combinat de Quim Paüls han estat clau per aconseguir aquest ple de victòries.

Marc Gual va encarrilar el partit davant França gràcies als tres gols que va fer a la primera meitat i acumula cinc dianes, mentre que Edu Lamas va ser decisiu a la tanda de penals contra Angola. El partit va acabar amb empat a un gol, i després d’una pròrroga el duel va decidir-se a la tanda de penals. Toni Pérez i Edu Lamas van ser els autors dels gols que van certificar l’accés a quarts. El porter Egurrola, titular en els dos primers compromisos, va estar encertat contra França, i també va ser clau a la tanda de penals contra Angola, en què no va encaixar cap del quatre penals que va haver d'afrontar.

Lucas Ordoñez, decisiu amb l'Argentina

El davanter Lucas Ordoñez, que jugarà la temporada vinent al Palau Blaugrana, també ha tingut un paper important en un combinat en què hi ha exjugadors del Barça com David Páez, Carlitos López i Reinaldo Garcia. L’Argentina ha estat el primer classificat del Grup B després de superar Suïssa (7-1), Anglaterra (1-8) i Moçambic (5-4). Ordoñez acumula cinc dianes, i els seus dos gols en el tercer duel van ser decisius per aconseguir el primer lloc del grup. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut