Els precandidats recullen signatures al Palau Blaugrana

Els aspirants a ser candidats a la presidència del FC Barcelona han pogut demanar signatures de suport als socis que aquesta tarda han anat al Palau a veure el partit de bàsquet contra el Madrid

El FC Barcelona, a petició dels precandidats i amb l’aprovació de la Junta Electoral, ha instal·lat aquest dimecres al voltant del Palau Blaugrana tot un seguit d’estands perquè els aspirants a candidats a la presidència del Club poguessin recollir les signatures de suport. D’aquesta manera, coincidint amb la final de la Lliga ACB entre el Barça i el Madrid que s’ha celebrat al Palau Blaugrana, els precandidats han pogut demanar el suport dels socis que s’han apropat a veure el partit de bàsquet.

Sis candidatures, de les set que han anunciat que concorreran a les eleccions del Club, han disposat de diversos estands de recollida de butlletes situats al voltant del Palau. En total han estat 28 carpes repartides en cinc punts de les instal·lacions blaugranes. Els equips de les precandidatures que han recollit signatures han estat els de Jordi Majó, Jordi Farré, Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa.

Recordem que els precandidats necessiten un total de 2.534 signatures de socis del Club per convertir-se oficialment en candidats a les eleccions del dia 18 de juliol. El procés de recollida de les butlletes de suport finalitzarà el 4 de juliol.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut