FC Barcelona - Reial Madrid: A sumar el primer punt amb el Palau

FC Barcelona - Reial Madrid: A sumar el primer punt amb el Palau

Els blaugranes volen forçar el quart partit aquest dimecres amb el suport de l’afició del Palau, que presentarà un aspecte de gala Superar el Barça al Palau és molt complicat i el Madrid ha caigut en els últims sis partits que ha jugat a Barcelona

El tot o res. Vèncer o tancar la temporada. El Barça de bàsquet disputa aquesta tarda de Sant Joan un partit transcendental per al futur immediat de la final de la Lliga Endesa. Un triomf significarà tornar dimecres al Palau i haver forçat un quart partit. Una derrota, donar per acabada la temporada amb el Madrid campió. El gran objectiu català és tornar a Madrid per disputar el cinquè partit i això passa per assegurar la victòria a casa tan aquest dimecres com divendres.

El rival

Té un avantatge de 2-0 a la sèrie i en el segon partit va superar els blaugranes per 20 punts (100-80). Per tant, el seu nivell de joc i moral és molt alt, però saben que guanyar al Palau és complicat. Aquesta temporada han perdut tant a la Lliga Regular com a l’Eutrolliga, mentre que la temporada passada van caure en tres partits, un de Lliga Regular i els dos de la final. L’última vegada que els blancs van vèncer al Palau va ser en el 3r partit de la final del 2012, i van caure en el quart, fet que significa que els blancs fa sis partits seguits que no guanyen a Barcelona.

El Barça

És conscient de la dificultat del partit i espera poder tornar al Palau tot el suport que rebrà. Els blaugranes, molt motivats, volen tornar a Madrid per disputar el cinquè partit i acabar aconseguint el títol de Lliga, trencant totes les estadístiques que diuen que qui aconsegueix un 2-0 es proclama campió. Per al partit és baixa segura Juan Carlos Navarro, per tant, com a Madrid, Edwin Jackson ocuparà el seu lloc a la convocatòria i tractarà d’ajudar l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut