La Junta Electoral aprova el cens definitiu amb 109.637 socis amb dret a vot

La Junta Electoral aprova el cens definitiu amb 109.637 socis amb dret a vot

La llista electoral es posarà a disposició dels candidats un cop les candidatures siguin proclamades oficialment

La Junta Electoral ha resolt aquest dijous a la tarda les reclamacions que s’han presentat respecte del cens electoral, que ha estat exposat a l’oficina del Síndic dels Socis durant cinc dies naturals –del 19 al 23 de juny–, com marquen els Estatuts del Club. Un cop depurades les reclamacions o observacions que han fet els socis, la Junta ha aprovat el cens definitiu amb 109.637 socis del FC Barcelona que tindran la condició d’electors.

D’acord amb l’article 47.3 dels Estatuts, aquesta llista, que quedarà sota custòdia de la Junta Electoral a l’oficina del Síndic dels Socis, és el cens electoral definitiu i no pot ser objecte de cap modificació durant la resta del procés electoral.

El cens electoral definitiu es posarà a disposició de les candidatures, que en podran sol·licitar una còpia a partir del moment en què siguin proclamades. En cap cas es pot demanar una còpia del cens electoral definitiu abans que la candidatura sigui proclamada.

Dimarts, 23 de juny, va finalitzar la fase IV del calendari electoral, que fa referència a l’exposició pública del cens i a les reclamacions. Un total de 29 socis van realitzar la consulta exercint el dret que ofereixen els Estatuts, recollit a l’article 47.2. El resultat d’aquest tràmit és que no s’ha produït cap reclamació per omissió o inclusió indeguda. Tampoc s’ha sol·licitat cap rectificació per cap errada.

Normes per a la comprovació de les butlletes de suport

Durant la reunió d’aquest dijous la Junta Electoral ha tractat diversos temes, entre els quals l’aprovació de les normes internes que hauran d’aplicar els empleats del Club designats durant el procés de validació de les butlletes de suport que aportin els precandidats a les eleccions del FC Barcelona. L’últim dia per lliurar les butlletes de suport serà el 4 de juliol, i a partir del 6 de juliol s’iniciarà el procés de verificació de signatures. Un cop comprovades, segons l’article 48.5 la Junta Electoral proclamarà les candidatures que tindran dret a participar en les eleccions per haver assolit tots els requisits exigits estatutàriament.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut