Assignades les invitacions de la propera edició de l’Eurolliga

Assignades les invitacions de la propera edició de l’Eurolliga

El Karsiyaka, el Darussafaka, el Bayern, l’Estrasburg i el Kuban són els equips beneficiats per les cinc ‘wildcards’ de la competició

L’Eurolliga ja ha adjudicat les cinc invitacions per a la propera edició de la màxima competició continental de bàsquet. El bàsquet turc ha estat el més beneficiat de l’assignació amb dues ‘wildcards’, una per al campió, el Pinar Karsiyaka, i una altra per al Darussafaka Dogus d’Istanbul. Les altres tres invitacions han estat per a l’Estrasburg francès, el Lokomotiv Kuban rus i el Bayern de Munic, d’Alemanya.

Amb aquestes assignacions, el bàsquet turc comptarà amb quatre equips a la competició i igualarà la Lliga Endesa (Reial Madrid, Unicaja, Laboral Kutxa i Barça) en nombre de participants. El Fenerbahçe Ulker, que va arribar a la Final Four de Madid, també disputarà l'Eurolliga el proper any, així com l'Anadolu Efes.

L'Eurolliga també comptarà amb la participació d'equips il·lustres com el CSKA de Moscou i l'Olympiakos, que també van ser a Madrid a la darrera Final Four, i conjunts amb molt de pes com l'Emporio Armani Milan, el Panathinaikos d'Atenes o el Maccabi de Tel-Aviv no faltaran a la cita europea. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut