Torneig per la distròfia muscular de Duchenne

Torneig per la distròfia muscular de Duchenne

Les penyes de Barcelonès Est organitzen un torneig solidari el proper 28 de juny

Un any més, la Federació de Penyes Barcelonistes de Barcelonès Est organitza un torneig de futbol solidari. Enguany, l’entitat beneficiària serà la fundació Duchenne Somriures Valents, que s’encarrega de recaptar fons i organitzar tot tipus d’activitats per què els nens i nenes que pateixen aquesta malaltia puguin gaudir de la seva infantesa amb tota normalitat.

El torneig tindrà lloc el diumenge dia 28 de juny a les instal·lacions de la Penya Barcelonista Barcino, al C/ Menorca 7-11, al barri de Sant Martí, de Barcelona.

20.000 nous casos al món cada any

A causa d’una mutació hereditària en el gen que processa la distrofina, els músculs perden la seva força i es van destruint, fent que els infants que pateixen la distròfia muscular de Duchenne, acabin sent totalment dependents. Actualment, es detecten 20.000 nous casos cada any a nivell mundial, afectant actualment a uns 500 nens de l’Estat.

Les penyes de Barcelonès Est han apostat per millorar la qualitat de vida d’aquests infants, amb una activitat a la qual tothom és benvingut, i amb la capacitat de convocatòria que els caracteritza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut