Les vacances de l’equip

Les vacances de l’equip

La majoria dels jugadors tornaran a casa per descansar, tot i que alguns aprofitaran per conèixer llocs molt llunyans

Després d’una temporada de partits, viatges i entrenaments, els components del FC Barcelona han agafat unes merescudes vacances per recarregar piles per afrontar la temporada 2015/16 amb les màximes garanties possibles. Aquí fem un repàs d’on anirà cada jugador del FC Barcelona aquest estiu:

Cristian Domínguez: El porter madrileny passarà les vacances principalment a Madrid amb la família, però també s'estarà uns dies a Barcelona amb la seva dona i els seus dos fills.

Jesús Aicardo: Les platges de Cadis seran un dels llocs escollits per Aicardo per passar uns dies de desconnexió amb la seva dona i el seu fill. El tanca gadità aprofitarà uns dies per passar-los amb la seva família, i després marxarà uns dies amb la família política a Galícia.

Gabriel: Gabriel passarà l’estiu al Brasil entre família i amics. La idea és poder descansar, i no hi ha res millor que fer-ho a casa entre els familiars que no pot veure gaire en tot l’any.

Dyego: Un altre que passarà tot l’estiu a casa. El jugador de Palmitos gaudiràdsels dies de descans amb la seva dona a la seva població natal al costat dels seus.

Lin: L’internacional espanyol té clar què vol fer aquest estiu. Serà a Segòvia, i mirarà de descansar tant com pugui. Només pensa a estar a prop de la seva família durant el període de vacances, i aquest estiu ha preferit no fer cap viatge.

Sergio Lozano: Lozano es casarà aquest estiu amb la seva promesa, Cris. I el viatge de noces serà ben lluny. La parella viatjarà fins al Japó i Bora Bora per celebrar el seu casament.

Bateria: Bateria passarà el seu temps entre el Brasil amb la seva família i Menorca. Farà una escapada amb la seva dona a l’illa de Menorca per descansar i gaudir d’una de les illes més maques de tota la Mediterrània.

Saad: L’italobrasiler dividirà el seu temps de vacances entre Castelldefels, que és on viu habitualment, i el Brasil, per veure i visitar la família.

Wilde: El golejador blaugrana i la seva família viatjaran fins al Brasil per descansar aquest estiu. Wilde, que prové d’una família nombrosa, passarà el temps amb els seus germans mirant de gaudir del màxim nombre de barbacoes amb ells.

Ferrao: El pivot culer tornarà al Brasil i aprofitarà per descansar al seu país, tot i que no descarta fer algun viatge llampec per conèixer alguna part del Brasil amb la seva dona.

Rafa Usín: L’ala pivot madrileny anirà a Pamplona, d’on és la seva família política, a celebrar els Sanfermines, i després passarà uns dies a Azahara de los Atunes, on gaudirà de les platges gaditanes.

Paco Sedano: Les vacances del capità culer han canviat ostensiblement des de la lesió a la mà esquerra. Tenia previst viatjar fins als Estats Units per fer uns clínics per als nois de Dallas i Houston, i s’haurà de passar gairebé tot el temps a la Ciutat Esportiva recuperant-se de la lesió.

Marc Tolrà: La jove incorporació blaugrana passarà uns dies a la illa grega de Corfú, per recarregar piles i arribar descansat a la pretemporada culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut