Dissabte, últim dia per entregar les butlletes de suport

Dissabte, últim dia per entregar les butlletes de suport

L’Auditori 1899 s’habilitarà per rebre els aspirants a la Presidència a les eleccions del Club, que hauran d’entregar 2.534 signatures vàlides per ser proclamats candidats oficialment

Dissabte, a les 21 hores, finalitza el termini perquè els precandidats a les eleccions del FC Barcelona presentin les butlletes de suport per part dels socis. L’Auditori 1899 s’habilitarà per rebre els aspirants a candidats a la Presidència de l’Entitat, que lliuraran la proposta de candidatura i els requisits de presentació a la Junta Electoral. D’aquesta manera, i segons l’article 48 dels Estatuts del FC Barcelona, els precandidats hauran d’entregar les butlletes de suport recollides durant les últimes setmanes, a més d’un document escrit amb els membres que formen part de la Junta Directiva de la candidatura i un document de compromís de prestar l’aval en cas de resultar elegits.

La Junta Electoral, acompanyada per un notari i empleats del Club, farà el recompte doble de les butlletes de suport entregades pels precandidats. Recordem que són necessàries 2.534 signatures de suport perquè els aspirants siguin proclamats oficialment candidats a les eleccions del Club.

Dilluns, procés de comprovació de les signatures

D’aquesta manera, dissabte es tancarà la sisena fase del procés electoral en què els precandidats han tingut set dies hàbils per presentar les propostes de candidatures. El següent pas serà la proclamació de candidatures, que es farà entre dilluns i dimecres de la setmana vinent, un cop s’hagin validat totes les signatures de suport. El procés de comprovació de butlletes començarà el dilluns 6 de juliol, a les 9 del matí, a l’Auditori 1899, i continuarà el dimarts 7 de juliol. Aquest mateix dia la Junta Electoral es reunirà per resoldre les incidències de les possibles signatures i en cas que no s’hagi acabat la verificació, el procés finalitzarà el dimecres 8 de juliol.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL ELECCIONS 2015++::http://www.fcbarcelona.cat/eleccions-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut