Servei gratuït de desplaçament en autocar per als socis el dia de les eleccions des de Girona, Tarragona i Lleida

Servei gratuït de desplaçament en autocar per als socis el dia de les eleccions des de Girona, Tarragona i Lleida

Els interessats hauran d’inscriure’s en un formulari disponible al lloc web del Club Aquest tràmit també es podrà fer contactant amb l’OAB

Amb l’objectiu de facilitar i promoure la participació, i d’acord amb el requeriment al Club de la Comissió Gestora, el FC Barcelona oferirà a tots els socis i acompanyants de socis la possibilitat de desplaçar-se en autocar fins al Camp Nou el dia de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, el dia 18 de juliol.

El Club ha preparat un dispositiu amb sortida des de les capitals de província de Girona, Lleida i Tarragona, ja que es tracta del territori de més densitat geogràfica de socis electors que es troben domiciliats.

El servei és gratuït i se'n podran beneficiar els socis electors del FC Barcelona, així com també un màxim de dos acompanyants.

Els autocars que disposarà el FC Barcelona faran la ruta directament sense aturades, i només tindran com a punt d’origen els emplaçaments següents:

- Tarragona: Estació d’autocars situada a la plaça Imperial Tàrraco, n. 1.
- Lleida: Camp d’Esport de Lleida, situat a la travessera del Dr. Fleming, s/n.
- Girona: Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, situat a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, n. 22-24.

El punt d’arribada serà a l’aparcament de la Universitat de Barcelona, situat al carrer Martí i Franquès, ben a prop del Camp Nou. Aquest indret serà el lloc on aparcaran els autocars i, per tant, el punt d’origen dels desplaçaments de tornada.

Així mateix, el dispositiu estableix dos torns de sortida dels autocars des de les tres ciutats d’origen:

- Al matí la sortida serà a les 9.00 hores i la tornada, a les 15.30 hores.
- A la tarda la sortida serà a les 15.30 hores i la tornada, a les 21 hores.

En tots els casos, els ocupants hauran de personar-se i accedir a l’autocar assignat 30 minuts abans de l’hora de sortida prevista, tant a l’anada com a la tornada.

Procediment d’inscripció

El procés d’inscripció per a la reserva i assignació d’una plaça es podrà fer a través del lloc web del FC Barcelona. Els socis s’hauran d’identificar amb la clau de soci i el codi personal (PIN). Cada soci podrà incloure fins a un màxim de dos acompanyants no socis, i també es podran fer peticions conjuntes amb altres socis, fins a un màxim de quatre, i els seus acompanyants respectius en cas que es desitgi. Aquest tràmit també es podrà fer directament a l’OAB, presencialment i/o telefònicament. El termini finalitzarà el dimecres 15 de juliol, a les 19 hores.

El Club es posarà en contacte amb el soci sol·licitant a través d'un correu electrònic en què, entre el 15 i 16 de juliol, se l’informarà del número d’autocar assignat per dur a terme el desplaçament i la confirmació del lloc de sortida.

Dispositiu especial de desplaçament per a socis amb discapacitats

Els socis amb discapacitats o problemes de mobilitat que estiguin interessats a dur a terme el desplaçament hauran de fer la petició a través del correu electrònic de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE): oae@fcbarcelona.cat.

 

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formtacompanyem.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut