Agustí Benedito realitza una trobada amb el seu equip de campanya

Agustí Benedito realitza una trobada amb el seu equip de campanya

El candidat a la presidència del FC Barcelona ha organitzat a la seva seu una trobada prèvia a l’última setmana de campanya

Just una setmana abans del 18 de juliol, la data fixada per a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, el candidat Agustí Benedito ha realitzat una trobada amb el seu equip de campanya. L’acte s’ha celebrat aquest dissabte 11 de juliol a la seu social de la candidatura, ubicada al carrer Aragó, 283. En la trobada, amb una setantena de persones, s'ha parlat de l'estratègia a seguir en una última setmana de campanya en què hi haurà moments importants, com l'únic debat amb els quatre candidats (a TV3 i Catalunya Ràdio, dimarts 14 de juliol). També s'ha parlat de la logística del dia 18 juliol.

Aquest mateix dissabte un membre de l’equip d’Agustí Benedito ha participat en el debat realitzat al Cercle Català de Madrid, i per a aquest diumenge 12 de juliol té previst participar en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” (11.30 hores al gimnàs DIR Diagonal) i realitzar una trobada a la Penya Blaugrana Navàs (19.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut