Local

A quina mesa he de votar?

Les 136 meses electorals s'ubicaran a les carpes de votació situades a l'esplanada de l'Auditori 1899 del Camp Nou

Aquest dissabte 18 de juliol un total de 109.637 socis del FC Barcelona estan cridats a les urnes per escollir el president de l'Entitat per als pròxims sis anys. Per poder exercir el dret a vot caldrà identificar-se a la mesa corresponent amb el DNI (o equivalent en el supòsit de persones estrangeres), passaport o carnet de conduir, que han d'estar en vigor a la data de votació.

L'esplanada davant de l'Auditori 1899 serà el lloc on estaran ubicades les carpes de votació i per tant on estaran les 136 meses electorals ordenades alfabèticament per cognoms i distribuïdes en 14 passadissos.

Durant aquests dies els socis han rebut a casa una targeta amb la informació personalitzada d'on han de votar. En aquesta targeta apareix per quina entrada s'haurà d'accedir a l'espai de votacions, que per a tothom serà l'accés 15. En aquest imprès també hi apareix el passadís i la mesa on el soci haurà de votar. 

[[BOTOVERMELL::Consulta a quina mesa has de votar++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/171/622/original/20150703_Salts_Meses_-_Eleccions_2015_word.v1436800028.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Carnet de soci per gaudir de les activitats

Els socis que vulguin accedir a les activitats que durant tot el dissabte hi haurà al Camp Nou hauran de portar el carnet de soci. Cada soci podrà accedir a la zona d'activitats amb un màxim de dos acompanyants. També serà imprescindible el carnet de soci per entrar als pàrquings gratuïts que el Club habilitarà dins l'Estadi.

Més notícies aquí