Local

L’Handbol Sant Cugat, rival a la semifinal de la Supercopa de Catalunya

La semifinal tindrà lloc el dia 21 d’agost, a partit únic, a la pista dels vallesans

El Barça d’handbol ja coneix quin serà el seu rival a la Supercopa de Catalunya d’handbol 2015. Els blaugranes es veuran les cares amb l’Handbol Sant Cugat, equip de Primera Nacional ,el dia 21 d’agost i el guanyador de l’eliminatòria jugarà la final de la Supercopa de Catalunya, el divendres 28 d’agost a les 21 h a Blanes, davant el guanyador de l’altra semifinal, entre el Fraikin BM Granollers i l’Handbol Bordils.

Primera visita a Sant Cugat

La semifinal de la Supercopa de Catalunya serà la primera trobada oficial entre el primer equip del Barça d’handbol i l’Handbol Sant Cugat.

Els del Vallès arriben a aquesta semifinal pel fet de ser subcampions de la Copa Catalana, en què van caure per un ajustat 30-31, al temps extra, davant l’Handbol Bordils.

Els vallesans estan entrenats per Armand Rubiño, que va ser jugador del Barça d’handbol, i han incorporat tres jugadors del juvenil blaugrana de la campanya passada, el porter Gerard Esparza, el central Marc López i l'extrem Edgar Sans.

Vigent campió i dominador de la competició

El FC Barcelona és el vigent campió de la Supercopa de Catalunya i gran dominador del palmarès de la competició, en els diferents formats que ha tingut la competició catalana. A l’edició de l’any 2014 els blaugranes van superar el Fraikin BM Granollers per 37 a 22.

12 lligues catalanes, 12 lligues del Pirineus i dues Supercopes de Catalunya fan del Barça d’handbol, amb 26 títols, l’equip més guardonat de la competició catalana.

Més notícies aquí