L’Handbol Sant Cugat, rival a la semifinal de la Supercopa de Catalunya

L’Handbol Sant Cugat, rival a la semifinal de la Supercopa de Catalunya

La semifinal tindrà lloc el dia 21 d’agost, a partit únic, a la pista dels vallesans

El Barça d’handbol ja coneix quin serà el seu rival a la Supercopa de Catalunya d’handbol 2015. Els blaugranes es veuran les cares amb l’Handbol Sant Cugat, equip de Primera Nacional ,el dia 21 d’agost i el guanyador de l’eliminatòria jugarà la final de la Supercopa de Catalunya, el divendres 28 d’agost a les 21 h a Blanes, davant el guanyador de l’altra semifinal, entre el Fraikin BM Granollers i l’Handbol Bordils.

Primera visita a Sant Cugat

La semifinal de la Supercopa de Catalunya serà la primera trobada oficial entre el primer equip del Barça d’handbol i l’Handbol Sant Cugat.

Els del Vallès arriben a aquesta semifinal pel fet de ser subcampions de la Copa Catalana, en què van caure per un ajustat 30-31, al temps extra, davant l’Handbol Bordils.

Els vallesans estan entrenats per Armand Rubiño, que va ser jugador del Barça d’handbol, i han incorporat tres jugadors del juvenil blaugrana de la campanya passada, el porter Gerard Esparza, el central Marc López i l'extrem Edgar Sans.

Vigent campió i dominador de la competició

El FC Barcelona és el vigent campió de la Supercopa de Catalunya i gran dominador del palmarès de la competició, en els diferents formats que ha tingut la competició catalana. A l’edició de l’any 2014 els blaugranes van superar el Fraikin BM Granollers per 37 a 22.

12 lligues catalanes, 12 lligues del Pirineus i dues Supercopes de Catalunya fan del Barça d’handbol, amb 26 títols, l’equip més guardonat de la competició catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut